Daniela Dermengi - Pregnancy Spring Photoshoot

Tot timpul am considerat că sarcina este o perioada deosebit de frumoasă în viața unei femei. Este perioada în care femeia înflorește de-a dreptul, perioada în care ochii strălucesc a fericire iar formele corpului feminin prind contur și trece printr-o transfomare de-a dreptul uluitoare. Este timpul în care feminitatea iese în evidență și desigur că o perioadă pe care pur si simplu nu o putem lăsa să treacă fără o deosebită atenție din partea obiectivului și aparatului meu de fotografiat . 
Mai jos vă invit să o cunoșteți pe Daniela Dermengi, într-o nouă postură, plină de eleganță, feminitate, zâmbet și fericire în ochi.
Chiar de era doar primele zile de martie, noi am reușit să creăm o sesiune foto caldă, luminoasă și cu o aromă de primăvară..

Daniela a dedicat și o postare pentru a- și exprima trăirile și fericirea întregii lumi.. iar printre rândurile acelei postări.. am găsit și această poezie, scrisă de ea.. pentru suflețelul ei mic de sub inimioară, eu voi lăsa aici un fragment, iar întreaga postare o puteți găsi aici pe blogul Danielei:
....

Și zile, nopți tot bate-n șir
Mișcând de-i seară, dimineață
Se tot urzește fir cu fir…
Și se rotește în ghem de viață.