Dezvoltă potențialul din tine

 

 

Mentorat cu Elena Andronache

 

  • Ești într-o etapă a vieții în care nu știi ce se petrece cu tine și pe ce drum să o apuci?
  • Ai primit un diagnostic medical care te-a aruncat în întuneric și nu știi CUM să ieși cât mai rapid de acolo?
  • Îți este atât de frică că, după ce ai căzut o dată, nu vei reuși să faci ceva și acum nici nu îți permiți să mai visezi și să faci planuri?
  • Sau ești prizonier al gândului de ce-o să creadă alții dacă nu vei reuși?
  • Ai mare nevoie de răspunsuri, dar nu știi cum să adresezi întrebările corecte și cum să te orientezi în circumstanțele actuale?
  • Ai ajuns să fii atât de stresat/ă încât deja nici nu mai știi care este sursa și de unde vine tot acest stres?
  • Vrei să te reinventezi sau să schimbi jobul, dar îți este frică de schimbări?
  • S-a încheiat un anumit capitol din viața ta (divorț, prietenie, job, mari pierderi financiare) și ai impresia că totul s-a oprit în loc și mai departe nu urmează nimic?

 

Eu am rămas in viață ca să te pot ajuta pe tine

POVESTEA  MEA

CONȘTIENTIZAREA
Totul a început în 2016 când, în cel mai puțin așteptat moment, am fost diagnosticată cu cancer. Medicii îmi dădeau 48h de ore, iar mie mi-au trebuit 9 luni că să renasc mai puternică decât am fost vreodată. Anume atunci eu am realizat că însănătoșirea începe din creier și din gânduri. Mi-am schimbat modul de a vedea vindecarea, iar corpul a ascultat cooperant toate semnalele mele.

CONSTRUIND DE LA ZERO
A trebuit să-mi încep viața de la zero. Am intrat în spitalul de oncologie căsătorită, cu multe proiecte în derulare, înconjurată de o mulțime de oameni pe care eu îi consideram prieteni și cu multe visuri. Timp de 9 luni, în timp ce corpul meu ducea o luptă cu cancerul, eu am trăit trădări care m-au zdruncinat moral mai tare decât cocktailurile chimioterapiei. Am pierdut prieteni, am pierdut clienți buni și am divorțat. În tot acest tsunami, un lucru însă rămăsese neschimbat- visurile și scopurile mele care în acel moment deveniseră mai mari și au căpătat un cu totul alt sens.

IUBESC VIAȚA ȘI TE ÎNDRĂGOSTESC ȘI PE TINE DE EA
În timp ce nu aveam forță să mă ridic din pat, nu puteam avea grija de mine și nici măcar mânca de una singură, eu știam un lucru- că forța de vindecare trebuie sădită și crescută în interiorul meu.
În fiecare zi, eu alegeam să acționez, să fac măcar câte un pas la propriu și la figurat, fiindcă eu știam că vreau să trăiesc, că vreau să înving cancerul, iar în sufletul meu începuse să înflorească o dragoste supremă față de viață.
Dorință să-mi recâștig viață înapoi începuse să vibreze în mine și asta m-a ajutat să înving cancerul, să rămân o luptătoare și să-mi construiesc exact viața pe care mi-o doresc, de data aceasta fără compromise și având visele mele realizate drept destinație finală.

Vreau să te ajut și pe tine să reușești să începi cu ușurință totul de la zero:
- Eu am avut cancer, dar am hotărât să închei acel capitol prin propria-mi vindecare.
- Am emigrat în Olanda, într-o țară nouă, unde nu știam limba și trebuia să-mi câstig existenta, așa că mi-am inventat propria profesie și am început să am un venit din colaborări internaționale.
- Am renunțat la clienți cu bugete mari pentru că lucrul cu ei mă scurgea de energie, iar asta a creat loc pentru noi clienți care rezonează cu valorile mele.
- Am lucrat asupra propriilor răni, mi-am vindecat sufletul și m-am (re)căsătorit.
- Apoi am mai emigrat o dată în Portugalia și aici mi-am deschis propriul studiou de fotografie. Am învățat că este ok că lucrurile să se încheie și am văzut fiecare sfârșit că cel mai oportun moment pentru noi începuturi.

Dacă și tu ești într-un moment în care ți se pare că nu mai există ieșire din situație și nu mai vezi viitorul clar fie că este vorba de viața personală, de starea fizică sau de afaceri, atunci hai să vorbim despre asta.
Eu am toată experiența, dorința și instrumentele necesare să te ajut. Vino să explorăm împreună și să-ți adresez întrebările corect pentru a primi răspunsuri potrivite/călăuzitoare. 

Rezervează o sedință de mentorat

MENIREA MEA ESTE SĂ AJUT OAMENII

Au fost multe promisiuni pe care eu mi le-am făcut mie in 2016, iar una dintre acestea era să-mi slujesc menirea în această lume.


Eu știu că eu am rămas în viață pentru a da mai departe experiența pe care mi-a dat-o Universul. Eu vreau să ajut oamenii să înțeleagă că EI POT TOT. Vreau ca fiecare să conștientizeze ca are un potențial și că viața necesită doar a fi iubită și trăită la maxim înainte de a ajunge pe margine de prăpastie sau înainte de a-și auzi verdictul.

Practicând mentoratul, sunt martoră a frumosului proces live de schimbare/transformare a unui om de la primul până la ultimul minut al ședinței. Aceasta este transformarea prin care as vrea să treacă absolut fiecare, experiența prin care vreau să treci TU!

 

Când vii în ședința de mentorat cu mine, fii pregătit/ă 

... să descoperi că procesul căutării răspunsurilor este adesea însoțit de varii emoții- de la bucurie până la ușurare pe care o simți după pierderea greutății căratului în spate a prejudecăților, fricilor, al programelor sociale codificate adânc in modul nostru de a gândi, necesități inventate sau împrumutate din mediul unde am crescut. 

FERICIREA  ALTCUIVA  NU  ESTE  FERICIREA  TA.

De câte ori ai încercat să facă ceea ce face altcineva pentru a fi fericit și nu ți-a reușit? De câte ori ai înțeles că ceea ce funcționează pentru altcineva nu funcționează și pentru tine? De câte ori ai crezut că asta se întâmplă pentru că ceva nu este în regulă cu tine?

Fiecare dintre noi este individual, cu un suflet ce are necesități diferite. Tocmai de aceea descoperă si creează-ți propria formulă pentru succes, liniște și fericire. Permite-ți să te descoperi si fii curajos/oasă să experimentezi noi trăiri fără teama de a fi judecat/ă!

Iar dacă ai nevoie de cineva care să te ajute în acest parcurs, să știi că eu sunt aici pentru tine!

 

 

Esti doar la o sedinta de mentorat distanță de cea mai frumoasă transformare a ta!

ȘEDINȚA  DE  CĂUTARE A PROPRIEI FERICIRI


Vrei să avem o discuție 1:1 în care să săpăm in interiorul tău până găsim cea mai bună versiune a ta? Hai să-ți povestesc cum arată o ședință de mentorat cu mine:
 

Vom crea un spațiu sigur unde nu există judecată, vom scăpa de identități si vom fi două suflete care pornesc intr-o călătorie in care, cu ajutorul anumitor instrumente si tehnici, ne vom asigura că nu ne abatem de la drum.
 

În cadrul a 60 de minute: 

-Lucrăm cu cele mai ascunse frici care te țin prizonierul propriei anxietăți atât în viața personală, cât și profesională.

-Lucrăm cu emoțiile si programele ce nu te mai servesc si facem planul reinventării tale.
 

O sedință de mentorat nu știi niciodată cu ce începe si cu ce se termină, dar fii sigur/ă că fiecare ședință vine cu o schimbare majoră și cu răspunsuri la întrebările pe care nici nu îndrăznești să ți le adresezi, dar ele scot la suprafață anume ce te doare mai tare.


Investiția ta în această călătorie este de 109 euro

Vreau să mă CUNOSC

În cazul în care vrei să mergi mai adânc în explorare te invit să beneficiezi de oferta Life changing, după care, efectiv, viața ta nu va mai fi la fel.

Descoperă-te!

Așa cum ești pur/ă, autentic/ă și frumos/oasă. În acest an, cunoaște-te pe tine!
Oferta "Life changing"-  6 ore de mentorat privat cu mine, pentru:
- Stabilirea valorilor personale. (Ce valorez, în ce cred?)
- Descoperirea de sine. (Cine sunt cu adevărat?)
- Intocmirea planului de acțiune pentru realizarea scopului și a obiectivelor. (Ce-mi doresc cu adevărat?)

 

Vreau să mă TRANSFORM

 Nu visele tale sunt prea mari, ci fricile tale au prea mult loc in viața ta. 

 

Vino să simți transformarea pe care tu nu o vei putea explica în cuvinte, dar pe care îți promit că o vei simți cu toată ființa ta!

Vreau o schimbare