Morning coffe or just a little time for you [OLGA]

Dimineața - un mare paradox în viața mea.. timpul în care sunt somnoroasă în conștient și totodată foarte trează în subconștient. Este partea a zilei în care eu îmi încarc bateriile la maxim. De obicei mă trezesc devreme, dar recunosc nu îmi pot începe propriu zis, ziua mai devreme de orele 10, cu mici excepții în zilele în care apar "urgențe" desigur..

Dimineața eu am nevoie de minim o oră numai pentru mine, oră în care să îmi dau timp să mă trezesc, oră care o petrec în capul meu, aranjând gânduri și idei, dându-mi întrebări și găsind răspunsuri. Oră în care comunic foarte strîns cu corpul meu, în care îl întreb "Cum e ?", " Cum se simte?" , în care observ de ce are nevoie și ce-și dorește. Îmi dau timp să mă privesc, să mă analizez..să observ cum m-am schimbat..

Sunt dimineți în care dorința lui primordială, este să stau 10,15 minute cu ochii închiși și fața orientată spre geamul prin care îmi zâmbește soarele. Să simt cum căldura și lumina îmi cuprinde încet fața.. 
Ador diminețile pentru senzația de libertate și senzația de un nou început, pentru ideea că astăzi am încă o șansă să fac totul exact așa cum vreau. Ador diminețile pentru cea mai gustoasă masă a zilei - dejunul. ( Aș lua dejunul de 3 ori pe zi :D) Ador diminețile pentru absența măștilor, pentru permisiunea de a fi eu cu mine și pentru lipsa de judecată atunci cînd păcătuiesc cu o cafea...
Cum este dimineața ta?

Deseori aud la adresa mea întrebarea :
- De unde te inspiri?  
- Cu exceptia filmelor, muzicii, picturilor și a cărților.. mă inspir din ceea ce văd și trăiesc zi de zi.. deseori mă strădui să redau prin lucrările mele.. propriile stări și propria mea lume.. care ocazional seamănă izbitor de mult cu lumea în care trăiesc cei/cele cu care am marea plăcere să lucrez și să colaborez.
Această sesiune foto vine de acolo.. din diminețile mele.. Mulțumiri deosebite Olgăi <3

De citit cu asta pe fundal..