POVESTEA MEA

AVENTURA MEA ÎN "ALE FOTOGRAFIEI"...

..a pornit acum 10 ani, când locuiam încă în Moldova. Am început să lucrez cu clienții locali după care, am decis să testez piața internațională. Așa am găsit primele proiecte pe upwork.com. 

 

EMIGRAREA ÎN OLANDA

Viața mea a luat însă o altă cotitură când am emigrat în Olanda, cu 3 ani în urmă. Efectiv nu puteam să îmi găsesc un job, pentru că nu cunoșteam limba, și primeam feedbackuri dure, chiar dacă experiența mă recomanda ca un specialist bun. Atunci am înțeles că mă poate salva doar activitatea de freelancer și am decis să mă dezvolt în domeniul fotografiei de produs.

 

Nu a fost simplu. Am investit mult în studii și am lucrat cu un business coach care m-a învățat cât de important este să ai o strategie de dezvoltare, branding personal și să investești în imaginea ta.  Astfel a luat naștere brandul meu - productony.com (vezi aici). 

FOTOGRAFIA COMERCIALĂ
 

 În ultimii 5 ani am reușit să creez fotografii comerciale pentru mai mult de 30 de companii, dintre care 18 au revenit pentru noi proiecte foto și campanii comerciale. În total am realizat cu succes peste 150 de proiecte foto.

 

 

Datorită platformei UpWork, acolo unde am o rată de succes de 100% și titlul de TOP RATED FREELANCER în anul 2020, am putut să-mi asigur un venit stabil, practic de trei ori mai mare decât un salariu mediu în Europa.  De asemenea am avut posibilitatea să am o colaborare frumoasă cu companii mari precum: Johnson & Johnson, Maison Wolfberry, ALOYAY, Gadgy, Sorma Group Benelux, Plantifique, Purakai.com, și alte zeci de companii internaționale.

Clienții mei