POVESTEA MEA

CONȘTIENTIZAREA

Totul a început în 2016 când, în cel mai puțin așteptat moment, am fost diagnosticată cu cancer. Medicii îmi dădeau 48h de ore, iar mie mi-au trebuit 9 luni că să renasc mai puternică decât am fost vreodată. Anume atunci eu am realizat că însănătoșirea începe din creier și din gânduri. Mi-am schimbat modul de a vedea vindecarea, iar corpul a ascultat cooperant toate semnalele mele.

CONSTRUIND DE LA ZERO
A trebuit să-mi încep viața de la zero. Am intrat în spitalul de oncologie căsătorită, cu multe proiecte în derulare, înconjurată de o mulțime de oameni pe care eu îi consideram prieteni și cu multe visuri.
Timp de 9 luni, în timp ce corpul meu ducea o luptă cu cancerul, eu am trăit trădări care m-au zdruncinat moral mai tare decât cocktailurile chimioterapiei. Am pierdut prieteni, am pierdut clienți buni și am divorțat. În tot acest tsunami, un lucru însă rămăsese neschimbat- visurile și scopurile mele care în acel moment deveniseră mai mari și au căpătat un cu totul alt sens.

IUBESC VIAȚA ȘI TE ÎNDRĂGOSTESC ȘI PE TINE DE EA
În timp ce nu aveam forță să mă ridic din pat, nu puteam avea grija de mine și nici măcar mânca de una singură, eu știam un lucru- că forța de vindecare trebuie sădită și crescută în interiorul meu.
În fiecare zi, eu alegeam să acționez, să fac măcar câte un pas la propriu și la figurat, fiindcă eu știam că vreau să trăiesc, că vreau să înving cancerul, iar în sufletul meu începuse să înflorească o dragoste supremă față de viață.
Dorință să-mi recâștig viață înapoi începuse să vibreze în mine și asta m-a ajutat să înving cancerul, să rămân o luptătoare și să-mi construiesc exact viața pe care mi-o doresc, de data aceasta fără compromise și având visele mele realizate drept destinație finală.

Vreau să te ajut și pe tine să reușești să începi cu ușurință totul de la zero:
- Eu am avut cancer, dar am hotărât să închei acel capitol prin propria-mi vindecare.
- Am emigrat în Olanda, într-o țară nouă, unde nu știam limba și trebuia să-mi câstig existenta, așa că mi-am inventat propria profesie și am început să am un venit din colaborări internaționale.
- Am renunțat la clienți cu bugete mari pentru că lucrul cu ei mă scurgea de energie, iar asta a creat loc pentru noi clienți care rezonează cu valorile mele.
- Am lucrat asupra propriilor răni, mi-am vindecat sufletul și m-am (re)căsătorit.
- Apoi am mai emigrat o dată în Portugalia și aici mi-am deschis propriul studiou de fotografie. 

Am învățat că este ok că lucrurile să se încheie și am văzut fiecare sfârșit că cel mai oportun moment pentru noi începuturi.

 

Dacă și tu ești într-un moment în care ți se pare că nu mai există ieșire din situație și nu mai vezi viitorul clar fie că este vorba de viața personală, de starea fizică sau de afaceri, atunci hai să vorbim despre asta.
Eu am toată experiența, dorința și instrumentele necesare să te ajut. 
Vino să explorăm împreună și să-ți adresez întrebările corect pentru a primi răspunsuri potrivite/călăuzitoare.