Tu ai un plan pentru ce vrei să faci în viitor? Sau lași totul în voia sorții?

Anul acesta ne-a demonstrat că reușesc cei care știu să se adapteze rapid schimbărilor.
Cum va fi viitorul tău?
Depinde doar de tine. Iar eu sunt aici ca să te îndrum și să îți dau câteva sfaturi practice care te vor ajuta să devii propriul tău șef și să câștigi mai mult, făcând ceea ce îți place cu adevărat.

LET’S GO!

 

 • Visez de mult să trec de la funcția de angajat la cea de freelancer
 • Vreau să-mi construiesc propria afacere și să lucrez doar pentru numele meu
 • Vreau în sfârșit să am o sursă de venit adițională
 • Îmi doresc să muncesc când, cum și cu cine vreau
 • Vreau să fac ceea ce îmi place cu adevărat și să nu mă mai epuizez la joburi nepotrivite
 • Îmi doresc să lucrez cu clienți internaționali și bugete mai mari
 • Vreau să am un viitor productiv și fericit

Dacă ai bifat cel puțin două dorințe de mai sus, atunci trebuie să ne întâlnim neapărat 😊
Am convingerea că acest curs îți va oferi o nouă direcție pentru viitorul tău.
Let’s go!

HAI CU NOI ÎN CURS

Știai că 44% dintre freelanceri au venituri mult mai mari decât aveau în postura de angajat al unei companii?

1. Nu știu cu ce să încep. Mi-e frică că nu voi reuși

La acest curs îți voi oferi toate instrumentele necesare pentru o carieră în Freelancing. Vom identifica împreună domeniul în care vrei să prestezi servicii, care sunt primii pași și cum să scapi de lene, frustrare, epuizare și să fii motivat pentru succes.

2. Concurența e foarte mare. Sunt mulți ca mine...

Ne vom debarasa împreună de această convingere limitativă. Vei învăța să identifici care sunt punctele tale forte, cum să îți construiești corect portofoliul pentru a te diferenția și să câștigi proiectele care te inspiră cu adevărat.

3.  Am mai încercat dar nu am reușit. E mai greu decât pare...

Mai încearcă o dată! Dar de data aceasta cu tehnici și instrumente verificate în timp și testate de mine, personal. Învață cum să aplici corect la un job, cum scrii o scrisoare de motivație care va vinde și cum să îți organizezi procesul de lucru pentru a livra servicii calitative. Îți voi dezvălui toate etapele și instrumentele mele de lucru asupra unui proiect comercial de fotografie de produs. (Tehnică și instrumente personale de lucru cu clienții dezvoltate în ultimii 5 ani)

4. Idee nu am cum să  găsesc clienți și de ce m-ar alege ei pe mine

La curs vom identifica care sunt potențialii tăi clienți, unde să îi găsești și cum să îi ”curtezi”. Vei cunoaște cum să construiești o audiență și cum să vinzi produsul și serviciile tale acestei audiențe.

5. Am auzit de UpWork dar nu înțeleg cum funcționează și mulți spun că e o pierdere de timp 

 

Vom descifra în detalii filosofia platformei UpWork și algoritmii ce stau în spatele ei. Îți voi explica cum să faci ca acești algoritmi să lucreze în favoarea ta și ce greșeli fac alții că nu reușesc. Vei ieși de la acest curs cu un profil acceptat, construit corect și funcțional pe platforma UpWork.

6. Nu știu cum să lucrez cu clienții internaționali

No worries. Vei înțelege psihologia clienților de pe UpWork și vei primi toate instrumentele necesare pentru o colaborare de succes pe această platformă. 

Vom învăța cum să scriem corect o aplicare la job , cum să calculăm prețul pentru serviciile tale și cum să le promovăm cât mai gustos și eficient.  

5 ani de lucru și de experiență cu companii și clienți de pe piața internațională, prin intermediul platformei upwork.com și zeci de workshopuri & cursuri în domeniile de fotografie, business, marketing, vânzări, branding, copywriting și psihologie, adunate și structurate în:

 • 5 lecții video
 • Peste 6 ore de curs  (675 euro)
 • Exerciții practice în timpul fiecărui modul
 • 6 workbook-uri pentru a-ți ușura lucrul în dezvoltarea profilului tău și în creșterea viitoarei companii - (72 euro)
 • 3 lecții bonus dedicate procesului de creare a audienței și vânzării produsului/serviciului pe care îl prestezi, social media pentru creatori (150 euro)
 • Consultare și feedback-uri pe tot parcursul procesului de creare a profilului pe upwork.com (250 euro)
 • Accesul gratuit la o comunitate de suport și consultare pe Facebook.

 

Curs estimat la 1147 euro.

Acum îl primești la DOAR
250 euro 
Notă: Participanții la cursul de fotografie de produs beneficiază de -50% reducere.


 

ÎNCEPE ACUM

POVESTEA MEA

AVENTURA MEA ÎN "ALE FREELANCINGULUI"...

..a pornit acum 5 ani, când locuiam încă în Moldova, atunci când am decis să testez piața internațională. Așa am găsit primele proiecte pe upwork.com. 

 

EMIGRAREA ÎN OLANDA

Viața mea a luat însă o altă cotitură când am emigrat în Olanda, cu 3 ani în urmă. Efectiv nu puteam să îmi găsesc un job, pentru că nu cunoșteam limba, și primeam feedbackuri dure, chiar dacă experiența mă recomanda ca un specialist bun. Atunci am înțeles că mă poate salva doar activitatea de freelancer și am decis să mă dezvolt în domeniul fotografiei de produs continuând activitatea mea pe platforma upwork.com.

 

Nu a fost simplu. Am investit mult în studii și am lucrat cu un business coach care m-a învățat cât de important este să ai o strategie de dezvoltare, branding personal și să investești în imaginea și profilul tău de pe această platformă.  

TOP RATED FREELANCER & 100% SUCCES SCORE
 

Datorită platformei UpWork, acolo unde am o rată de succes de 100% și titlul de TOP RATED FREELANCER în anul 2020, am putut să-mi asigur un venit stabil, practic de trei ori mai mare decât un salariu mediu în Europa.  De asemenea am avut posibilitatea să am o colaborare frumoasă cu companii mari precum: Johnson & Johnson, Maison Wolfberry, ALOYAY, Gadgy, Sorma Group Benelux, Plantifique, Purakai.com, și alte zeci de companii internaționale.

Acum e timpul să ai un plan concret pentru cum ai vrea să arate viitorul tău și eu sunt aici să te ajut cu asta.

ÎNSCRIE-TE ASTĂZI

 la curs și fii gata pentru un viitor fabulos. 

Hai să ne conectăm și pe
rețelele de socializare