ÎNREGISTRARE

LISTA DE AȘTEPTARE

Nu ai reușit să te înregistrezi în cadrul primelor 2 grupe ale cursului "FOTOGRAFIA DE PRODUS"?
Atunci hai cu noi în cea de-a 3 grupă,!
Din 15 noiembrie 2020 startăm înregistrările pentru cea de-a 3-a grupă.  
Rezervă-ți locul de acum și fii printre cei care vor învăța fotografia de produs, de la zero alături de mine!

 

Constanța Marcu
Torino, Italia

Și uite ca am încheiat cu succes Cursul de Product Photography 🥳
Ce pot sa zic despre cursul Elenei?
Pot sa va zic cu siguranța ca am primit cea mai completa informație in materie de fotografie de produs. Elena și-a adaptat rapid cursul la nevoile noastre, o dată ce a primit feedbackul nostru. Toate temele pentru acasă au fost analizate de către ea ca mai apoi sa ne dea niște sfaturi super valoroase.
Un alt mare plus al Elenei e ca ea știe cum sa te încurajeze și totodata, ea vine cu exemple din propria-i experiența pentru a te convinge ca nu ești singura care trece prin astfel de situații și trăiri - mai ales, acum, la început de drum.
Acest curs de fotografie de produs a venit ca un semn de la Univers ce m-a făcut sa înțeleg ca este ceea ce vreau sa fac si unde vreau sa ajung.

Mulțumesc, Elena!
Pentru tot efortul depus și pentru toată aceasta informație valoroasa și super detaliata pe care nu o găsești nicăieri in alta parte!

Iar atunci când o sa ajung “mare” in ale fotografiei, sper sa te mândrești cu mine 💛

Anastasia Tuluc
Argeș, România

Este pentru prima data când am îndrăznit sa fac vre-un curs online, mereu aveam impresia ca dacă nu este tête-à-tête, rezultatele nu v-or fi din cele mai bune.. Dar uite ca Elena mi-a schimbat aceasta impresie 💯.
A fost întratat de detaliata fiecare lecție, cu atita intuziasm si dragoste ne povestea despre tot ce înseamnă fotografia, ca m-a făcut sa privesc prin vizorul camerei de fotografiat cu alți ochi, acum am curaj și eu sa visez ca cândva voi crea și eu pentru branduri recunoscute🤞🏻.
Acest omuleț minunat ne-a pus pe tava toate greșelile pe care le-a făcut ea și greutățile prin care a trecut , ca noi sa ajungem la un rezultat frumos în minim timp posibil,ceia ce nu mulți o fac.
Se merita cât banii atât și timpul investit!!! Vara mea a trecut ca la o tabăra de vara, cu o echipa de fete foarte prietenoase!!
Elena tu atragi lume frumoasa și asta e minunat!!! Molipsesti lumea cu bunătate și sinceritate!!! ❤️
Eu îți mulțumesc mult pentru fiecare feedback valoros primit la fiecare tema pentru acasă... Ai apărut in calea mea atunci când eu nu ma puteam regăsi, în fotografie m-am regăsit și pentru asta îți mulțumesc.
Te îmbrățișez stans si îți urez succese mari în toate gândurile, ideile tale, ele sunt wow.... Inspiri multă lume❣️...

Iulia Dumitrașcu
Chișinău, Republica Moldova

7 săptămâni ca 7 secunde  :). Așa au trecut lecțiile din acest curs de fotografie de produs pe care îl recomand cu toată încrederea.
Inițial eram foarte verde la capitolul fotografie, dar cum explică Elena - nu explică nimeni. Fiecare lecție video e plină de informație utilă, toți termenii sunt explicați și desfășurați, iar tutorialele au fost preferatele mele. În tutoriale Elena arată pas cu pas cum face anumite fotografii, de la cele mai simple la cele mai complicate.
Pe lîngă lecțiile video, Elena a fost mereu deschisă să ne ajute cu sfaturi din propria-i experiență și să ne motiveze să nu ne oprim aici.
Mulțumesc, Elena!
P.S Eu cu siguranță am să mai revin la Elena pentru vreun curs interesant de fotografie sau poate chiar și pentru o sesiune foto.

LUDMILA NASTASI
București, România

Elena a fost și este o inspirație de viață, de perseverență, de creativitate și frumos. Ea are acea energie de care este imposibil să nu te molipsești și să nu intri în lumea ei creativa, blândă, liniștită și plina de lumina.
M-a inspirat seriozitatea ei în toate proiectele ce le dezvoltă iar atunci când a împărtășit cu noi noul ei proiect, Cursul de Product Photography, am simțit în interiorul meu că asta e ce am nevoie.
M-am lăsat inspirata de Elena pe tot parcursul cursului și mă simt o norocoasa că tocmai prin a ei energie deosebită am putut să conștientizez cât de mult îmi place fotografia.
Cursul ei este atât de bine structurat și conține atât de multă informație interesantă și extrem de utilă pentru un fotograf începător, că mine, încât nu ai cum să nu ramai cu ele în minte atunci când ții în mână camera foto și începi să creezi.
Elena știe să te încurajeze, să te mobilizeze și să iți transmită acea vibrație care te face să iți dorești frumusețe, lumina, tehnica și creativitate în fotografie. Recomand cu mare căldură toate proiectele Elenei! Orice creează ea, ajunge direct în suflet! Iți mulțumesc din inima, dragă și deosebită Elena!

Lista de așteptare